Favorieten

      No Favorites

Chambertinlaan Maastricht

€3.300 (excl.)

Verhuurd

Soort woning: Villa
Plaats: Maastricht
Straat: Chambertinlaan
Prijs: € €3.300,- (excl.)
Beschikbaarheid: 01/08/2022
Woonoppervlakte: 302 m²
Slaapkamers: 3
Interieur: Gestoffeerd

Mooie vrijstaande villa (3 slaapkamers) die momenteel klaar gemaakt wordt voor de verhuur. De woning is gelegen in de residentiele wijk Campagne en is rustig gelegen in een straat waar alleen bestemmingsverkeer komt. Indeling: Ruime entree met garderobe en toilet. De ruime woonkamer (ca. 40m2) heeft een hoog en schuin plafond, grote raampartijen zodat u veel lichtinval heeft en mooi uitzicht over de Jekervallei en de bossen van Kanne. Via de woonkamer en de hal heeft u toegang tot de gesloten keuken (+/- 10m2) voorzien van diverse apparatuur. De tuin is o.a. toegankelijk via de openslaande pui in de woonkamer en biedt toegang tot het grote zonnige terras. Op de 1e verdieping zijn 2 ruime slaapkamers (ca. 24m2 en 14m2) gelegen, de grootste slaapkamer is voorzien van airconditioning. De badkamer is ingericht met ligbad, douche, badkamermeubel met spiegelwand en 2e toilet. Een derde ruime kamer (ca. 20m2) is gelegen op de begane grond en kan gebruikt worden als 3e slaapkamer of te gebruiken voor andere doeleinden. Ruime garage alwaar men toegang heeft tot de tuin. De kelder heeft ramen zodat deze ruimte ideaal geschikt is als logeerkamer, kantoor of hobbykamer, op dit niveau is de eenvoudige 2e badkamer (douche, 3e toilet en wasbak) gesitueerd.

De vrijstaande villa is gelegen op een ruim perceel. Campagne is een woonwijk gelegen in het zuidwesten van Maastricht. Samen met Biesland vormt het de dubbelwijk Biesland-Campagne, die als welvarend geldt en een groene, enigszins landelijke uitstraling heeft maar ook gelegen is op loop-, en fietsafstand van het centrum van Maastricht.

Huurprijs: €3.300,- excl.
GEEN STUDENTEN!

Omdat de woning momenteel gerenoveerd wordt hebben we maar enkele foto’s ter beschikking. Heeft u interesse in dit object? Neem contact op met ons kantoor voor het plannen van een afspraak.

*De informatie en afmetingen van dit object is met zorg opgesteld, maar kunnen afwijken van de werkelijkheid, aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend*