Favorieten

      No Favorites

Kolmonderstraat Wittem

€2.200 (excl.)

Nieuw

Soort woning: Landhuis
Plaats: Wittem
Straat: Kolmonderstraat
Prijs: € €2.200,- (excl.)
Beschikbaarheid: 01/07/2022
Woonoppervlakte: 150 m²
Slaapkamers: 4
Interieur: Gemeubileerd

Uniek woonhuis (4 slaapkamers en 4 badkamers) gelegen op een landgoed met uitzicht op het park met kasteel. Via de poort heeft u toegang tot het landgoed. In deze unieke omgeving zijn totaal een 3tal bijhuizen gesitueerd waarvan er een te huur komt. Indeling woning: eigen ingang aan de voorzijde, hal, de eerste slaapkamer met badkamer is hier gelegen. Ruime woonkamer met open keuken (= vaatwasser, oven, inductie kookplaat en afzuigkap) een mooie serre alwaar u toegang heeft tot de compacte privé tuin gelegen aan de achterzijde. Via de trap bereikt u de overige slaapkamers die allen geheel zijn ingericht en voorzien van eigen badkamer. De woning is voorzien van airconditioning. U kunt gebruik maken van het park, echter er kunnen hier geen persoonlijke zaken achtergelaten worden omdat dit landgoed door alle bewoners gebruikt mag worden. In een bijgebouw is de wasmachine en droger aanwezig. Huurprijs: €2.200,- excl.
Maandelijkse service kosten: €500,- (=warm water, vloerverwarming, parkverlichting, meubilair en onderhoud park), voorschot elektra: €175,- De woning kan op verzoek ook zonder de meubilering verhuurd worden.

*De informatie en afmetingen van dit object is met zorg opgesteld, maar kunnen afwijken van de werkelijkheid, aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend*