Favorieten

      No Favorites

Ik wil huren

Op zoek naar een woonruimte, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod van (luxe) woningen, appartementen, studio’s en kamers in het midden tot hoog segment in Maastricht en omstreken. Star Housing heeft een ruim aanbod in woonruimtes in diverse prijsklassen, kijk voor het actuele aanbod op onze website. Op basis van uw wensen en onze jarenlange ervaring, maken wij samen met u een selectie uit ons uitgebreide woningbestand. Een van onze medewerkers begeleidt u tijdens de bezichtigingsronde. U kunt zoveel panden bekijken als u wilt. Sluit het actuele aanbod niet aan op uw wensen dan bieden wij de volgende mogelijkheden:

1. Schrijf u in op onze website, wij contacteren u wanneer wij nieuwe woningen beschikbaar hebben die aan uw criteria voldoen. Deze service is kosteloos en geheel vrijblijvend.

2. Wilt u persoonlijke begeleiding bij het vinden van uw nieuw ‘’thuis’’. Samen met één van onze verhuurspecialisten helpen wij u met het vinden van de geschikte woonruimte. Voor meer informatie over deze begeleiding kunt u ons een e-mail sturen: info@starhousing.nl.