Favorieten

      No Favorites

Beheer

Wat is vastgoedbeheer nu eigenlijk?

Kort gezegd: vastgoedbeheer bestaat uit alle doorlopende werkzaamheden met betrekking tot de verhuurde woonruimtes. Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van alle correspondentie, incasso van de huur, administratie en de coördinatie van het onderhoud. Star Housing Maastricht is graag uw partner in dit complete traject!

Verhuur begint bij tijdige betaling.

Betalen de huurders op dit moment niet allemaal op tijd? Star Housing Maastricht ziet scherp toe op het nakomen van de betalingsafspraken. Bij een eventuele achterstand of huurschuld wordt uw huurder professioneel, duidelijk en volgens een vaste procedure aangemaand, tot en met incassoprocedures toe. Deze werkwijze is uiterst succesvol gebleken. Het belangrijkste: wij nemen deze zorg uit uw handen!

De complete woningadministratie – verzorgd door Star Housing Maastricht.

Tot onze administratieve taken behoren ook het doorvoeren van de jaarlijkse huurverhoging (indexering) volgens de daarvoor aangegeven richtlijnen en het maken van eindafrekeningen. Ook kunnen wij voor huurders van bedrijven een maandelijkse factuur verzorgen, geheel conform bestaande afspraken of wettelijke regelingen.

Star Housing Maastricht inspecteert de staat van het pand. Onder andere tijdens aanvang, tussentijds en bij einde huur!

Onze medewerker zorgt voor een compleet inspectierapport van de actuele oplevering. Indien gewenst maken wij vervolgens afspraken met huurder of met u als verhuurder over eventuele herstelwerkzaamheden.

Klachten? Storingen? Calamiteiten? Star Housing Maastricht lost het op!

Uiteraard, in en om de verhuurde woonruimte wordt gewerkt, gewoond en geleefd. Daarbij gaat er soms wel eens wat stuk of dient er groot onderhoud te worden gepland. Ook in die gevallen zijn wij graag uw partner en eerste aanspreekpunt voor de huurder. Wij zorgen, indien gewenst, voor het inschakelen van servicediensten of stellen een onderhoudsplan op en voeren dat vervolgens ook uit. Alles in nauw overleg met u als eigenaar, dat spreekt voor zich.
Onze beloning voor bovenstaande dienstverlening wordt doorgaans berekend door middel van een percentage van de maandelijkse, bruto betalingsverplichting van de huurder.

Wilt u vrijblijvend meer informatie? Of wilt u een keer met ons van gedachten wisselen?
Neem gerust contact met ons op via 043-3030067 of mail naar info@starhousing.nl.