Favorieten

      No Favorites

Over ons

Star Housing Maastricht is gespecialiseerd in verhuur, beheer en meer van woningen in Maastricht en omgeving. De vraag naar huurwoningen is groot. Voor onze klanten zijn wij dringend op zoek naar woningen die wij voor verhuur kunnen aanbieden.
Wij zijn een sterk servicegericht kantoor waarbij een duurzame relatie met onze klanten voorop staat. U kunt met al uw vragen op het gebied van vastgoed binnen de regio Maastricht en omstreken bij ons terecht. Uiteraard houden wij ons goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de markt om u optimaal van dienst te kunnen zijn!

Bij ons kantoor werken enkel mensen die over een ruime ervaring beschikken. Het is tenslotte onze missie om kwaliteit te leveren. Vraag het onze klanten en zij zullen het u bevestigen!

Ons Team

Manon Bartels

In 2013 heb ik Star Housing opgericht met eigen ervaring in het vastgoed en met trots kan ik vermelden dat we inmiddels zijn uitgegroeid tot een van de grootste verhuurkantoren in Maastricht en omstreken. Door onze persoonlijke benadering kiezen steeds meer verhuurders voor ons kantoor. De laatste jaren heb ik me tevens toegelegd op het begeleiden bij de aankoop van (beleggings)panden omdat hier een groeiende vraag voor is ontstaan door de complexiteit van de huidige markt (vergunning en schaarste in het aanbod). Ik werk nog steeds met veel enthousiasme in mijn bedrijf met een fijn team om me heen. Mijn slogan is ‘Uw vastgoed is onze passie’

Bianca Boshuizen

Vanuit mijn vorige werk, waar ik o.a. verantwoordelijk was voor de front en back office, heb ik in 2014 de kans gekregen om bij Star Housing te starten. Ik had toen nog geen ervaring in de verhuurmarkt, maar ondertussen ben ik een allround kracht binnen Star Housing. Door het volgen van diverse cursussen en door de inhoudelijke verdieping in informatie die er nodig is in deze branche, heb ik mij de juridische aspecten van de wetgeving voor huurcontracten eigen gemaakt. Mijn ondersteuning in de administratie, naar het management en binnen het team resulteert tot dagelijkse variatie in het werk en zorgt ervoor dat ik nog steeds met veel plezier bij Star Housing ben.

Roxan Borro

In 2016 kreeg ik de kans om in de verhuur makelaardij te gaan werken en ik heb in 2022 de overstap gemaakt naar Star Housing. 

Ik ben een geboren en getogen Maastrichtenaar en vind het leuk om samen met huurders een woning in en rondom deze mooie stad te vinden.  In de loop der jaren heb ik mijzelf mogen opwerken naar een collega welke overal in het bedrijf inzetbaar is. Van bezichtigingen doen, huurovereenkomsten maken tot beheer-werkzaamheden. Deze afwisseling zorgt ervoor dat ik altijd afwisselend werk heb en laat ik dat nou net zo leuk vinden! 

Brigitta Menten

Waar ik echt blij van word in mijn werk, dat zijn super tevreden klanten. Daar loop ik graag een stapje harder voor. Bij Starhousing voel ik mij als een vis in het water, want hier is iedereen bereid net dat beetje extra te doen waardoor zowel huurder als verhuurder blij en tevreden met ons zijn. Mijn ervaring als commercieel manager en zelfstandig ondernemer zet ik met plezier in om dit enthousiaste en professionele team te versterken.

Evie Kasdorp

Ik ben de jongste van het Star Housing team. In 2023 heb ik mijn opleiding afgerond waarbij ik in het laatste jaar stage heb gelopen bij Star Housing. Dit heeft gerelateerd dat ik nu als medewerker werkzaam ben bij Star Housing! Elke dag leer ik nieuwe dingen, dit is een verrijking op mijn persoonlijk en professionele ontwikkeling.

Het leukste van mijn werk is om matches te maken tussen verhuurders en kandidaten. Wij staan als team altijd klaar voor onze klant!

Lennart Bollen

Het werken in de vastgoedsector heeft mij altijd getrokken en daarom heb ik na mijn opleiding Commerciële Economie besloten om mij te specialiseren in vastgoed, met name door momenteel een makelaarscursus te volgen. Ik heb ervaring opgedaan bij diverse makelaren en ben nu trots om onderdeel te zijn van het team bij Star Housing. 

Als verhuurmakelaar ben ik verantwoordelijk voor het vinden van de juiste huurders voor de woningen in ons portfolio. Hierbij staat het verlenen van een uitstekende service en persoonlijke aandacht voorop. Ik vind het belangrijk om een goede relatie op te bouwen met zowel huurders als verhuurders, zodat alle partijen tevreden zijn met de gemaakte afspraken. Ik ben proactief en klantgericht en ga door tot ik de juiste match heb gevonden tussen huurder en verhuurder. 

Bella & Lola

Ze zeggen dat wij een glimlach bezorgen bij onze collega’s en onze klanten. We begroeten graag iedereen die binnenloopt bij ons kantoor. Tussen de middag gaan we samen met een gedeelte van het team een frisse neus halen. Wij houden van snoepjes en eten graag de restjes van de lunch op. Heb je nog nooit met ons kennis gemaakt? Loop dan even binnen op ons kantoor.

Wil jij werken bij Star Housing?

Wij zijn nog op zoek naar een allround medewerk(st)er.
Voor meer informatie neem contact op met ons kantoor: info@starhousing.nl