Favorieten

      No Favorites

Over ons

Star Housing Maastricht is gespecialiseerd in verhuur, beheer en meer van woningen in Maastricht en omgeving. De vraag naar huurwoningen is groot. Voor onze klanten zijn wij dringend op zoek naar woningen die wij voor verhuur kunnen aanbieden.
Wij zijn een sterk servicegericht kantoor waarbij een duurzame relatie met onze klanten voorop staat. U kunt met al uw vragen op het gebied van vastgoed binnen de regio Maastricht en omstreken bij ons terecht. Uiteraard houden wij ons goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de markt om u optimaal van dienst te kunnen zijn!

Bij ons kantoor werken enkel mensen die over een ruime ervaring beschikken. Het is tenslotte onze missie om kwaliteit te leveren. Vraag het onze klanten en zij zullen het u bevestigen!

Ons Team

foto Manon

Manon Bartels

In 2013 heb ik Star Housing opgericht met eigen ervaring in het vastgoed en met trots kan ik vermelden dat we inmiddels zijn uitgegroeid tot een van de grootste verhuurkantoren in Maastricht en omstreken. Door onze persoonlijke benadering kiezen steeds meer verhuurders voor ons kantoor. De laatste jaren heb ik me tevens toegelegd op het begeleiden bij de aankoop van (beleggings)panden omdat hier een groeiende vraag voor is ontstaan door de complexiteit van de huidige markt (vergunning en schaarste in het aanbod). Ik werk nog steeds met veel enthousiasme in mijn bedrijf met een fijn team om me heen. Mijn slogan is ‘Uw vastgoed is onze passie’
bb

Bianca Boshuizen

Vanuit mijn vorige werk, waar ik o.a. verantwoordelijk was voor de front en back office, heb ik in 2014 de kans gekregen om bij Star Housing te starten. Ik had toen nog geen ervaring in de verhuurmarkt, maar ondertussen ben ik een allround kracht binnen Star Housing. Door het volgen van diverse cursussen en door de inhoudelijke verdieping in informatie die er nodig is in deze branche, heb ik mij de juridische aspecten van de wetgeving voor huurcontracten eigen gemaakt. Mijn ondersteuning in de administratie, naar het management en binnen het team resulteert tot dagelijkse variatie in het werk en zorgt ervoor dat ik nog steeds met veel plezier bij Star Housing ben.
nathalie

Nathalie Franssen

Nieuwe deuren openen bij Star Housing. Voor klanten en voor mezelf! Een optimale match tussen vraag en aanbod verzorgen én daarover vertellen deed ik vele jaren als marketeer/communicatie adviseur. Ervaring die me ook als verhuurmedewerker bij Star Housing van pas komt. Als veelzijdige spin in het web wat ertoe doet van A tot Z organiseren. Met plezier sta ik hiervoor klaar!

Wil jij werken bij Star Housing?

Wij zijn nog op zoek naar een allround medewerk(st)er.
Voor meer informatie neem contact op met ons kantoor: info@starhousing.nl