Favorieten

   No Favorites

Verhuren

Wilt u uw woning verhuren?

Het verhuren van uw woning of uw beleggingspand is een serieuze zaak. U wilt dat uw belangen goed en professioneel behartigd worden.

Wilt u uw woonruimte verhuren via Star Housing, gaan we eerst samen met u een stappenplan doornemen:

 • Allereerst volgt er een intakegesprek en een bezichtiging van uw pand. Hierin geven wij u advies over een reële en markt, conforme huurprijs. Indien nodig geven wij u tips voor eventuele verbeteringen, waardoor uw woning aantrekkelijker wordt voor de verhuurmarkt.
 • Vervolgens besteden wij uitgebreid aandacht aan de presentatie van uw pand. Een aantrekkelijke tekst en professionele foto’s zijn daarbij cruciaal.
 • Wij melden het pand aan in de meest gangbare zoeksystemen. Wij zorgen ervoor dat iedereen die een huurwoning zoekt, uw pand ook weet te vinden.
 • Wij leiden potentiële kandidaten rond door uw te verhuren woonruimte.
 • Wij voeren een gedegen screening uit van de financiële gegoedheid van de kandidaat huurder.*
 • Wij stellen een wettelijke huurovereenkomst op. Er zijn meer wettelijke mogelijkheden, deze bespreken wij op voorhand met u.
 • Bij de check-in zorgen wij voor de overhandiging van de sleutel en maken een uitgebreide (foto)rapportage van de staat van de woning. Zo kunnen misverstanden bij de check-uit worden voorkomen.

OPTIONEEL: laat u uw woonruimte door ons beheren, dan zorgen wij voor een pre-inspectie en eind rapport voor uw vertrekkende huurder, wij zijn immers het aanspreekpunt geweest tijdens de huurperiode.
*Wij screenen zorgvuldig de potentiële huurder van uw woning.
Door kandidaten goed en uitgebreid te screenen, is gebleken dat er nauwelijks (financiële) problemen zijn in het verhuurproces. Alle aangeleverde documenten worden gecontroleerd op echtheid. Het inkomen wordt getoetst of het toereikend is voor het betalen van de huur. Is er een garantstelling nodig? Allemaal zaken die Star Housing voor u regelt tijdens het vinden van de nieuwe huurder.
Hierdoor mogen wij het keurmerk van Stichting Verhuur Veilig gebruiken.

Star Housing: uw partner voor het totale verhuurtraject (BEHEER):

Veel van onze klanten kiezen ervoor om ontzorgd te worden tijdens het gehele verhuurproces.
U kent Star Housing Maastricht vooral van onze bemiddeling tussen huurder en verhuurder. Vanuit die basis zijn wij de afgelopen jaren echter uitgegroeid tot een echte full-service specialist op het gebied van beheer van woonruimtes.

 • Wilt u als woningeigenaar uw huis verhuren maar ziet u wellicht op tegen het professionele contact met de huurder?
 • Gaat u voor langere tijd naar het buitenland?
 • Wilt u als vastgoedbelegger een professionele en betrouwbare beheer-partner, waardoor u zorgeloos van uw rendement kunt genieten?

In alle gevallen nemen wij graag alle taken uit handen die bij de verhuur van onroerende zaken komen kijken.

Meer informatie

Tenslotte: de fiscus kan een zogenaamde belegging ‘in Box III’ ter discussie stellen, indien u teveel werkzaamheden (beheer) met betrekking tot uw beleggingspand zelf verricht, in welk geval fiscale afrekening in de doorgaans nadeligere ‘Box I’ dient plaats te vinden! Het uitbesteden van het beheer kan dit voorkomen.

Wilt u vrijblijvend meer informatie? Of wilt u een keer met ons van gedachten wisselen?
Neem gerust contact met ons op via 043-3030067 of mail naar info@starhousing.nl.